14 Mayıs 2009 Perşembe

FARUK SÜREN, SCOLARI ve E-MAIL


Galatasaray'ın efsane başkanı Faruk Süren garip bir iddia ortaya attı. Sezon ortasında Chelsea'dan ayrılan Brezilyalı teknik adam Luiz Felipe Scolari'nin menajeri, bir dost aracılığıyla mailini bulduğu Süren'e "Scolari Galatasaray'da şartlarda anlaşılabilirse çalışmak istiyor" demiş. Süren de maili hemen Başkan Adnan Polat'a yönlendirdiğini, konunun kendisinden çıktığını ve Adnan Polat'tan da henüz bir dönüt almadığını belirtti. Scolari'nin gelme ihtimali ve bu durumdaki başarı şansını da yorumlamaktan geri durmayan efsane başkan, "Gelir ve istediği transferler yapılırsa başarılı olmaması söz konusu bile değil. Sonuçta Brezilya, Portekiz ve Chelsea gibi takımlarda görev yapmış bir teknik adam" diye sözlerini bitirdi.


Kariyerinde 16 farklı takımda 20 dönem teknik direktörlük yapan Felipe Scolari'nin 3 Brezilya Kupası(Gremio, Palmeiras, Cricuma), 1 Brezilya Şampiyonluğu(Gremio), 2 Kupa Libertadores(Gremio, Palmeiras), 1 Dünya Kupası Yarı Finali(Portekiz), 1 Avrupa Şampiyonaı Finali(Portekiz) ve 1 Dünya Kupası(Brezilya) bulunuyor.

Son olarak maille iş arama konusuna gelirsek, bu da yeni bir moda olsa gerek.. Gerçi Juan Figer'in abuk sabuk menajerlik oyunlarını gördükten sonra çok şaşırmamak lazım ama. Her tarafa haber salmanın yeni bir mantığı e-mail. Buradan bunu özellikle her sene en az 2 kez iş aramak zorunda kalan seyyah Türk teknik adamlara öneriyorum.

Hiç yorum yok: