3 Mayıs 2009 Pazar

SON TRANSFER HABERLERİ


İlk olarak bonservisi Katar'ın Al-Sadd takımında bulunan ancak şu anda İtalya'da oynayan Mauro Zarate'den bahsedeceğim. Kiralık olduğu Lazio kulübü ve diğer büyük takımlar Zarate'yi transfer etmek istiyor. Al-Sadd kulübü ise bugün yaptığı açıklamada Zarate'nin tüm haklarının kendinde oluğunu, avukatların şu anda konuyu incelediklerini ve yaz aylarında tüm işlemlerin fair play ruhu içinde olmasını umduklarını açıkladı.

Serie A'ya döndükten sonra Marek Hamsik, Ezequiel Lavezzi gibi yaptığı genç oyuncu transferleriyle ve başarılı futboluyla ön plana çıkan Napoli, şimdi de bir forvet almak için istekli. Atalanta'nın forveti Sergio Flaccari'yi alamayacaklarını anlayan kulüp rotayı aralarında Marco Di Vaio, Marco Borriello, Tommaso Rocchi ve Robert Acquafresca'nın da bulunduğu oyunculara çevirdi.

Aslında bu günlerin en bomba haberi 24orediosport adlı bir spor sitesinden geldi. Sitede Fenerbahçe'nin Brezilyalı ünlü teknik adam Luiz Felipe Scolari'yi getireceği iddia edildi. Bunun ötesinde Var Mısın Yok Musun programında Cem Yılmaz'ın kutusundan çıkan Ronaldinho'nun da başkan Aziz Yıldırım'ın rüyalarından çıkmadığı, Yıldırım'ın Ronaldinho'yu Scolari ile Saracoğlu'na getirmek istediği yazıldı.

Fransa'nın ünlü gazetesi L'Equipe'e göre O.Lyon'un 7 senedir kazandığı şampiyonluklarda büyük pay sahibi olan takımın maestrosu Brezilyalı Juninho Pernambucano yazdan itibaren futbol hayatını Katar takımlarının birinde sürdürebilir.

Ve son olarak Manchester United'ın Tottenham Hotspurs'un pırpır sağ açık oyuncusu Aaron Lennon'u transfer etmek istediği belirtiliyor. Tottenham'ın bu transfer için 22 milyon avro gibi bir bedel isteyeceği, Sir Alex Ferguson'un da buna razı olacağı İngiliz basınında sıkça yer alıyor.

Hiç yorum yok: