25 Mart 2009 Çarşamba

DEFOLUN

Son günlerde Galatasaray'da bir Lincoln faciası aldı gidiyor yine. Bu adamın yaptıkları bini aştı. Artık Galatasaray'ı bile takmadığını son yaptığı hareketiyle dışa vurdu. Yönetimden izin istemesi, verilmemesine rağmen ülkesine kaçarcasına gitmesi bana Ortaga'nın kaçışını hatırlattı. Umarım Lincoln'de bir daha dönmez. Tabii burada Galatasaray yönetiminin başta Adnan Sezgin olmak üzere basiretsizliğine de vurgu yapmak gerekiyor ama diğer olay varken burada bu vurgu çok anlamsız olacak. Kısaca güle güle Lincoln. Umarım bu taraftar bir daha senin gibi sorumsuz biriyle karşılaşmaz.

Bir diğer olayda Kalli ve Skibbe'nin yardımcılığını yapan Burak Sadık Dilmen ile ilgili. Ocak ayında oynanan Altay maçında oyundan alındıktan sonra Ümit Karan ile tartıştıkları kameralara yansımıştı. Ancak yine son günlerde ortaya çıkan ve Burak Hoca'nın yalanlamadığı iddialara göre Ümit Karan Burak Dilmen'i tehdit etmiş, gel sıkıysa kozumuzu soyunma odasında paylaşalım tarzında laflar söylemiş. Bu olay doğruysa zaten ayağa düşürdüğün kaptanlık pazubandını bırak, sana göz yuman yönetimi de al ve DEFOL ümit karan.

1 yorum:

smurat dedi ki...

Kalmaları bir dert, gitmeleri tazminatlarıyla ayrı bir dert. Esas yanlış bu karaktersizleri bu kadar zaman bu takımda tutan yöneticilerdedir.