16 Temmuz 2010 Cuma

DÜNYA KUPASI 11'İ


Dünya Kupası yazılarına bir ilk 11 ile veda etmek lazım. Ödüller de belli ölçüde yardımcı oldu ilk 11'i belirlememde tabii ama asıl önemli ölçüt göze hitap. HHK'ca takımlarına en çok faydayı sağlayan isimler ilk 11'e girdi diyelim. Altın Top Ödülü'nü kazanan Diego Forlan, Gol Kralı Thomas Müller, yine gol krallığında 5 golle zirveyi paylaşan David Villa ilk 11'de. Kalede Altın Eldiven'i alan Casillas yok, yerine "turnuvanın hiç top sektirmeme" ödülünün kazananı Manuel Neuer filelerin bekçiliğini yapıyor. Yine finale damga vuran Iniesta yerine, turnuvanın belkide en iyisi Schweinsteiger var. Orta sahada oynamasına rağmen 5 gol atan Sneijder'i de kadroya almak isterdik ama olmadı, kulübemizde her zaman yeri var. Robben ve Xavi olmazsa olmaz, özellikle attığı milimetrik paslarla "inceci" lakabını sonuna kadar hak eden Xavi. Defansta beklerde sürpriz 2 isim mevcut. Sağda Philipp Lahm ile aralarında çok gidip geldiğim Fucile'yi tercih ettim. Zira taş gibi oynadı, tek bir top geçirmedi desem abartmış olur muyum emin değilim. Soldaysa jübile maçını Zidane gibi Dünya Kupası finaliyle yapan Giovani Van Bronckhorst favorim. Defansın göbeğinde gönül Puyol - Pique ikilisini bozmak istemezdi ancak Mertesacker turnuvada öyle oynadı ki, formayı hakkaniyetli dağıtmak gerekiyor.

Bankımızda oturacak futbolcular ise, Iker Casillas, Diego Benaglio, Capdevila, Lahm, Pique, Mathijsen, Iniesta, Annan, Gyan, Suarez, Sneijder, Kuyt...

Bu takıma bir de teknik direktör lazım, gencecik çocukları aslan parçası birer futbolcuya dönüştürmeyi başaran Joachim Löw'e o koltuk helal olsun!!!

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Sayın Manisa vekili HHK,

Bu nasıl bir ilk 11 aralarında hiç zenci yok. Zenciyi geçtim kırma falan bişeyler olsaydı bari. Gyan'ı bari ilk 11 e alsaydın villa yerine!!!!!!!!!

HHKahraman dedi ki...

Biz de ırkçılık olmaz A.Cenk...
Formayı hak eden giyer... Hem iyi tarafından bak, ben benchte o Gyan ile birlikte oturuyorum...